30 Day Drawing Challenge, Tegning

Dag 1 – Tegn deg selv

Heia! Jeg skal prøve meg på en 30 Day Challenge! Og hva er så det? Det er som navnet sier, en utfordring som går over 30 dager. Det er nye oppgaver hver dag, og dette kan være alt fra steder å gå, ting å tegne, kapitler å lese, treningsøvelser, og generelt teste ut nye ting en ikke pleier å gjøre eller ønsker å bli bedre på. Derfor går jeg i gang med en 30 Day Drawing Challenge! Kan være en fin måte å gi seg selv en liten push på!

Jeg skulle gjerne ha tegnet mer, men «jeg har aldri tid», eller så aner jeg ikke hva jeg skal tegne, eller jeg blir aldri fornøyd og det blir bare til at jeg roter bort planlagt tegnetid. Om som med alt annet, mister man teken og vanene når man ikke gjør det ofte. Derfor tenkte jeg å ta meg en challenge!

Dette er listen jeg har tatt utgangspunkt i. Jeg vet dessverre ikke hvem som er tegnet den, men det står en signatur øverst i hjørnet. Jeg fant den på Pinterest etter å ha søkt etter «30 day drawing challenge».

30 Day Drawing Challenge

30 Day Drawing Challenge

Helt streite ting å tegne, sier jeg nå i hvert fall. Det trenger ikke ta mer enn fem minutter noen dager, også kan man legge mer arbeid i det andre dager man har tid. Noe må jeg gjøre inne i dette været her, si! Nå regner og blåser det så mye at det knaker på helt nye steder i huset jeg ikke viste kunne knake engang. Rister i veggene, selv de som er vegg-i-vegg med de andre husene, haha. Høres ut som om det går folk nede, men det gjør det nok ikke…

På TVen ruller Masterchef Australia, det liker jeg å se på. De er så utrolig flinke, kommer på nye ting og spennende oppskrifter hver gang, og de er så mye mer greie med hverandre enn i de norske (og amerikanske) versjonene. I tillegg er det mange deltakere og mange episoder, siden hver eliminering, hver konkurranse osv får en egen episode. Mer deilig mat å se på, woho!

Anyhows. Her er den første tegningen:

Dag 1 – Deg selv

Fångad av en stormvind!

Fångad av en stormvind!

Ikke noe avanserte greier, jobbet videre med tegningen fra logoen. Startet å jobbe med den på flyplassen i Amsterdam tidligere i dag, og gjorde den ferdig nå. Hun har på seg en av yndlingskjolene mine, nemlig denne og nyter en varm vårvind. Tegnet i SketchBook for Tablet, på Surace Pro 3.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply