30 Day Drawing Challenge, Tegning

Dag 2 – Tegn favorittdyret ditt

Oppgaven i dag var som sagt «tegn ditt favorittdyr». Jeg kunne sikkert gjort noe mer spennende her, tegnet en drage eller et eksotisk dyr, men jeg hadde jo bare bløffa for meg selv. Yndlingsdyret er jo så klart hunder! Her representert med en shiba uten hals, en Atle Antonsen-shiba.

Som inspirasjon brukte jeg Momo ved min side her, i tillegg til en ganske fin bok:

Kjekk bok med mange enkle dyretegninger

Kjekk bok med mange enkle dyretegninger

Det er faktisk bare en bok med mange enkle strektegninger av masse kule dyr. Og litt mer enn hunder og katter som man kanskje har tegnet mange ganger før, man finner blant annet hvaler, alpakkaer, piggsvin (eller er det pinnsvin?), ekorn, fugler og aper. Og maaange flere. Jeg kjøpte min på capris.no, men har sett de i ulike versjoner på Norli også. Det fins også  bøker med mange katter, blomster, klær og andre morsomme ting.

Og uten mer tegnebokprat, her er dagens tegning:

Atle Antonsen-shiba :)

Atle Antonsen-shiba 🙂

Tegnet i SketchBook for Tablet, på Surace Pro 3.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply