30 Day Drawing Challenge, Tegning

Dag 3 – Tegn favorittmaten din

Blæh, i dag ble det bare tull… Tegne mat, liksom. Jeg ville egentlig tegne pinnekjøtt, men det må jo være forferdelig kjedelig å tegne. Generelt syns jeg det er ganske kjedelig å tegne all mat, og jeg tenkte lenge på å tegne en tortillachips bare for å gjøre det kjapt og gæli. Så husket jeg at jeg skal ut å spise med gamle kolleger i Oslo på fredag, vi skal på gastropub, og da er det PULLED PORK BURGER som gjelder sammen med en god surøl!

Snurreburger

Snurreburger

Tegnet i SketchBook for Tablet, på Surace Pro 3.

Visste du forresten at mat og restauranter er en egen sjanger innen manga og anime? Japan har tegneserier som dekker de fleste interesser, og mat er intet unntak! Se denne for eksempel, Food Wars: Shokugeki no Soma:

Food Wars: Shokugeki no Soma

Steika si det!

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply