30 Day Drawing Challenge

Dag 5 – Tegn bestevennen din

Dag fem ble litt litt forskøvet, grunnet travelhet og festligheter i Oslo! Jeg var tilbake i tigerstaden fra torsdag til søndag og det var utrolig koselig 🙂 Har møtt litt folk, gamle kolleger, slikket sol, vært på konsert med pappa og bonusmamma, spist mat, shoppet litt og drukket god øl. Og oppi alt dette, så klarte jeg ikke å prioritere å tegne, rett og slett! Jeg bodde to netter på Scandic Vulkan og en natt hos ei venninne. Vulkan-området er kult, med Mathallen og Øltorget. Om nom. Jeg savner de : (

Så, til tegningen. Det med bestevenner er litt vrient syns jeg, og det å velge bare ÉN, blir litt som på barneskolen hvor det kunne bli litt drama med BFF-kjeder og den slags. Så, jeg velger å se det på den måten at jeg er så heldig å ha flere veldig gode venninner. Alle sammen har jeg blitt kjent med på helt ulike plasser og tider, og det syns jeg er litt morsomt. Jeg hadde tenkt til å lage en skikkelig stilig tegning, med små nips rundt som jeg forbinder med dere, men det ble bare fire bittesmå veldig enkle portretter, gitt. Det var ikke meningen at de skulle bli så små, jeg så det først litt for sent, også er jeg sliten så jeg orket ikke tegne på nytt…

Jeg er veldig glad i dere!

Fotorealistisk!

Fotorealistisk! Jeanette, Ida, Katrine og Miriam 🙂

Tegnet på Surface Pro 3 med SketchBook Pro

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply