Geocaching, Hund

Geocachedag med Momo

På lørdag var deg Kaja- og Momo-dag, og vi gikk oss en god tur. Jeg er passe lei av å gå rundt i nabolaget her, så vi hoppet på t-banen og tok den et stykke, slik at vi kunne traske hjem derifra. Det var sånn passe vær, litt skyer men rett over 20 grader og helt fint å gå tur i.

Hva er Geocaching? «Skattejakt» med poster over hele Norge som er utrolig morsomt 😀 Trykk på lenken og les mer. Eller enda bedre, registrer deg og start i dag! Jeg vedder på at det er mange rundt deg akkurat… nå!

Vi hoppet av på Rødtvet, og jeg så med en gang at det var en cache like i nærheten. Jeg føler meg alltid litt luskete når jeg cacher alene, når jeg går frem og tilbake, kikker rundt meg hele tiden og sjekker mobilen hvert andre sekund. Men det var en rolig dag på Rødtvet, og vi fikk stort sett cache i fred i starten.

Kartet viste at vi skulle et lite stykke ut hit:

Busk

Ingen veldig tydelige stier å finne…

Vi fant det til slutt, og jeg er veldig glad jeg hadde på meg langbukse i dag for vi måtte tråkke oss igjennom masse torner og drit. Momo holdt trofast ut og prøvde så godt han kunne å finne en god vei gjennom alt, men det var ikke til å komme utenom at det ble en del frem og tilbake.

Jungle dog!

Jungle dog!

Er så morsomt å se han løpe i sånt gress, han hopper som en hjort! Sprett sprett!

Vi tuslet vel ute i nesten to timer, selv om det bare ble 5 kilometer. Det går ikke alltid så radig fremover når man cacher, nemlig. Noe som kommer frem på kartet her:

Ruten vi gikk på lørdag, før vi hoppet på banen de siste stoppene

Ruten vi gikk på lørdag, før vi hoppet på banen de siste stoppene

Det ser ikke så langt ut, men da har vi også rukket å hoppe over bekker, klatret litt, vært jungelfarere og leket ninja så vi ikke skulle se for mistenksomme ut på de mest folksomme cachene. Det skal sies at det var to stykker vi ikke fikk tak i, det var ALTFOR masse folk så det turte jeg ikke. Man skal jo helst ikke bli sett. Så de får vi komme tilbake til og ta når det er kjipt vær eller senere på dagen!

Noen cacher har egne voktere!

Noen cacher har egne voktere!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply