Tegning

Navneskilt med figurer

Jeg er blitt tante til verdens fineste lille gutt, og i helgen var det velkommen til verden-fest. I den forbindelse hadde jeg tegnet et navneskilt med kjente figurer fra blant annet Disney. Jeg tegnet på Surface Pro 3, og bestilte bildet hos JapanPhoto. Det ble printet på hard skumplate, og det ble slett ikke verst. Det aller stiligste hadde kanskje vært de aluplatene de tilbyr, men jeg ser for meg at det blir aller best med skikkelige fotografier og ikke tegninger.

Det var litt frem og tilbake med hvilke figurer jeg skulle tegne. Jeg tenkte først på gjengen fra Frost, og prøvde å tegne Anna. Men det ble virkelig ikke bra haha. Søsteren min var veldig glad i Bernard og Bianca, så de ble de første jeg tegnet. Deretter holdt jeg meg til de litt eldre figurene.

Før jeg satte i gang hadde jeg googlet litt etter bilder til inspirasjon. Bildet jeg endte opp med, finner jeg dessverre ikke i sin originale form på nettet lenger, men jeg tror det ble solgt på Etsy.com. Det er jo så mye kult en kan gjøre med navneskilt! Mange flinke folk der ute.

Det var dette bildet jeg tok som utgangspunkt. Jeg likte de rene fargene og at bokstavene kom så godt frem.

Det var dette bildet jeg tok som utgangspunkt. Jeg likte de rene fargene og at bokstavene kom så godt frem.

Work in progress for Bernard og Bianca.

Fra linjer til lineart til farger

Fra linjer til lineart til farger

Og slik ble den ferdige bokstaven!

Og slik ble den ferdige bokstaven!

En work in progress til, for kattungene i Aristokattene.

Fra linjer til lineart til farger

Fra linjer til lineart til farger

 

Fra venstre Toulouse, Marie og Berlioz.

Fra venstre Toulouse, Marie og Berlioz.

Jeg er fantastisk dårlig til å ta bilder, slik at det blir godt lys og fin kompossisjon. Jeg klarte ikke få frem selve strøkene i tegningene på bildet, men jeg lover, de er der! Heldigvis ble fargene gode på selve bildet. Sist jeg printet ut på stort lerrett hadde de et stygt grønnskjær i seg, ødela hele bildet.

Angel og Fant

Angel og Fant

 

BIldet i sin helhet

Bildet i sin helhet

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply