Frontend, Oppdatering

Og så var det vinter igjen

Og tiden flyr så altfor fort avgårde. I mellomtiden har jeg blant annet byttet jobb. Nå sitter jeg hos Inmeta, og jobber inhouse i Designavdelingen. Det passer meg helt fortreffelig, og jeg trives godt. Min nye tittel er nå «kreativ frontend-utvikler». Jeg liker det. Det er ingen ferdigstilte prosjekter jeg har vært med på som jeg kan legge ut enda, men jeg håper det kommer! Det er i hvert fall veldig morsomt, og jeg jobber tett sammen med designere og en annen (snart to!) frontend-utvikler. Pluss hele Inmeta, da.

I serien "Kom igjen, Momo, la oss ta en selfie. Nei vel, men jo."

I serien «Kom igjen, Momo, la oss ta en selfie. Nei vel, men jo.»

Jeg er forresten den dårligste av alle i foosball, men det er greit. Det er kjempegøy, og jeg får trøste meg med at det bare kan bli bedre. Bare håper det ikke tar altfor lang tid.

Kalender

Etter stresset med adventskalender i fjor (ble «ferdig» med koden kvelden før og jeg tegnet og skrev hver dag i desember) var planen derfor i år å starte på våren. Deeet skjedde jo ikke, og nå er jeg kjempelei meg for det. Jeg vil jo gjerne lage en kalender, da får jeg kodet OG tegnet. Foreløpig ser det ut som om det bare blir en juletegning : (

Så langt har jeg kommet. Jeg er helt ute av hundetegnegamet.

Så langt har jeg kommet. Jeg er helt ute av hundetegnegamet.

Har så vidt startet på et React-prosjekt (NEI, jeg kan ikke React enda) for å prøve og lage noe kalender-ish, men det spørs om det blir klart til desember. Det er mye som skjer fremover.

Gulltaggen

En annen spennende nesten-jobb-relatert-greie er at jeg er invitert til å sitte i Gulltaggen-jury! I kategorien Håndverk – Produksjon/teknisk utvikling. Kjenner til Gulltaggen fra tiden i APT, men da bare fra innsendersiden. I år skal jeg sitte i juryen, og det blir kjempespennende : ) Også teknisk kategori da! *Litt kry*.

Previous Post