Bergen, Oppdatering

Oppstart i Bergen

Så var tiden kommet! Jeg er omringet av fjell og skarring. Leiligheten i Oslo er solgt, vi har flyttet over tingene våre og flyttet inn i et koselig rekkehus med en liten hageflekk. Og bare for å ha sagt det med en gang, ut i fra mine egne erfaringer med Bergen siden jeg flyttet hit, JA det regner like mye som østlendinger skal ha det til! Det har regnet hver dag siden nyttår, med unntak av fire dager forrige uke hvor det istedet var litt kaldere og blå himmel. Da tittet jammen solen frem, og det var helt nydelig! Så kom regnet igjen på fredag og langtidsvarselet viser samme trend fremover og…

Hadet, flotte Refstad! Du var mye kulere enn jeg trodde!

Hadet, flotte Refstad! Du var mye kulere enn jeg trodde!

Jeg startet ikke opp i ny jobb før 19. januar, så jeg hadde litt tid på meg her først for å bli litt kjent, dra på butikken, ta bussen alene, gå litt turer, pakke ut klær og ting osv. Det var veldig deilig, selv om jeg langt på nær fikk gått så mye tur som jeg ville. Og regnet er faktisk ikke det verste, det er den evinnelige vinden! Det er så surt og kaldt hele tiden. Så jeg må kjøpe meg litt bedre polstring, for man må jo ut. Kjenner det blir mye værprat fremover… Anyhows!

Nærområde

Neida, det har ikke alltid regnet her, og vi har fått gått et par fine turer også.

Ny jobb i ny by

I Oslo jobbet jeg i Norges beste digitalbyrå, Apt. Det var dødskult. Jeg har vært der siden tidlig 2011, og det har vært noen fine år! Jeg jobbet som webutvikler med fokus på frontend, og har vært med på å lage masse kult, for eksempel dette. I Apt er det helt fantastiske mennesker som jeg kommer til å savne, og jeg har lært utrolig masse. Nå er tiden inne for å prøve noe helt nytt, nemlig avis! Min nye tittel er «nyhetsutvikler», og jeg skal jobbe sammen med et flott team med å presentere nyheter og data på en bra og interessant måte på nett. Jeg har ingen journalistbakgrunn, så dette blir veldig nytt, spennende og lærerrikt. I tillegg kjenner jeg ikke Bergen by, så jeg merker at jeg ikke henger med på alt de prater om, men DET håper jeg i hvert fall blir bedre. Ingen kjenner et sted med en gang før de har bodd der litt, sant? Jeg har bare vært der en uke, men har fått kommet i gang, hilst på masse kjekke mennesker og har allerede to konferanser å besøke i løpet av like mange måneder, i både Ålesund og Atlanta. Gleder meg!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Evelyn 3. februar 2015 at 22:05

    Fin blogg, Kaja! =)

  • Reply Kaja 3. februar 2015 at 22:43

    Takk, Chappi! 😀 Jeg er ikke så flink til å oppdatere ofte, bare… :p Men holder på litt innimellom

  • Leave a Reply